Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


Beatles på vej til at gå online


13.04.06
Beatlers cigaretter bortcensureret på nyt Cd-sæt


29.03.06
Beatles-musik tilladt i ny kærlighedsfilm


23.02.06
Rygter: Nye Beatles-albums i 2006


14.03.06
Beatles trækker gamle EMI i retten


16.12.05
Verdens første støttekoncert nu på DVD


13.11.05
Ny Lennon-opsamling i handlen


31.10.05
Forsinket Lennon musical har nu premiere


19.09.05
All You Need Is Love solgt for 6 mio.


30.07.05
DVD-planer for Let It Be-dokumentaren


19.07.05
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Rygter: Nye Beatles-albums i 2006
6. januar 2006 (opd. 14. marts 2006)


Ny Beatles-opsamling
Rygter der spredes i nyhedsstrømmen har altid forskellige grader af troværdighed, og følgende rygte vi kan præsentere må betegnes som værende i den absolut mest utroværdige side. Da det til gengæld er interessant, gør vi undtagelsen og præsenterer Dem for det. De er samtidigt meget velkommen til at kommentere på det nedenfor.

En canadisk blogskribent melder nemlig at folk i musikindustrien snakker om en ny opsamlingsudgivelse fra The Beatles, der står til udgivelse i 2006.
Ifølge bloggen DGKblog, kommer CD'en til at hedde The Beatles: HEAVY og vil dermed være en samling af The Beatles ældre og mere rockede sange.

Bloggen fortæller at McCartney tilsyneladende står bag projektet der vil samle forskellige sange, hvor Abbey Road-sangen She's So Heavy skal lægge ud.
Ifølge bloggen kommer albummet til at indeholde mindst én uudgivet Beatles-sang, men der skrives intet om hvilken.

Læs den engelsk blog her


Anden ombæring af de amerikanske Capitol-udgivelser
Og sørme om det ikke fortsætter med udgivelsesrygter for tiden: Den amerikanske Beatles-hjemmeside Whatgoeson mener at kende til rygter om at Vol. 2 af The Beatles' udgivelser i USA er lige på trapperne. EMI's amerikanske pladeselskab, Capitol, havde en lidt anden måde at redigere Beatles-indspilningerne på tilbage i tresserne, og på den baggrund opstod idéen med at Cd-udgive disse lidt anderledes albums. Denne gang skulle The Early Beatles, Beatles VI, Help! og Rubber Soul-albummerne angiveligt stå for tur.

Hører vi noget fra officielt hold, melder vi det i en ny Beatles-artikel.


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314