Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


Beatles på vej til at gå online


13.04.06
Beatlers cigaretter bortcensureret på nyt Cd-sæt


29.03.06
Beatles-musik tilladt i ny kærlighedsfilm


23.02.06
Rygter: Nye Beatles-albums i 2006


14.03.06
Beatles trækker gamle EMI i retten


16.12.05
Verdens første støttekoncert nu på DVD


13.11.05
Ny Lennon-opsamling i handlen


31.10.05
Forsinket Lennon musical har nu premiere


19.09.05
All You Need Is Love solgt for 6 mio.


30.07.05
DVD-planer for Let It Be-dokumentaren


19.07.05
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Beatles-musik tilladt i ny kærlighedsfilm
23. februar 2006


Det er ikke nemt at få lov til at indlægge Beatles-sange som filmmusik, men ikke desto mindre hvad det er lykkes filmproduceren Joe Roth til den nye Hollywood-film Across the Universe.
Roth udnyttede Michael Jacksons nuværende økonomiske problemer til at få aftalen, der gælder 30 af rockgruppens sange, i hus. Han smækkede den nette sum af 5 mio. dollars på bordet - typisk det dobbelte af en films normale musikbudget, og Sony (der ejer den anden halvdel af rettighederne) fik han overtalt, da de skal distribuere den kommende film.
Beatles-fans er ofte temmelig følsomme overfor kommerciel udnyttelse af deres gamle band, men Roth understreger at The Beatles ikke eksisterer i filmen, der handler om en dreng fra Liverpool, som møder en pige fra New York.

Det bliver heller ikke de gamle Beatles-udgaver af sangene der skal bruges. I stedet kommer både skuespillere og forskellige musikstjerner til at synge. Bl.a. Joe Cocker og Bono, sidstnævnte, der er en kendt fan af The Beatles og også sang Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band sammen med Paul McCartney under åbningen af den britiske Live 8-koncert sidste år.

Filmen ventes færdig april 2007.
Opdatering: 26. oktober 2006.
Af rollelisten fremgår det at en række af personerne får navne relateret til Beatlessange, såsom bl.a. Jude, Lucy, Max og Sadie, kendt fra hhv. Hey Jude, Lucy in the Sky With Diamonds, Maxwell's Silver Hammer og Sexy Sadie.


Relateret link
Across the Universe på Imdb.com (engelsk film-site)


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314