Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


Ono opfører Imagine-fredstårn på Island


04.10.07
Help!-filmen udkommer på DVD


28.09.07
Ny bredtfavnende Ringo Starr-opsamling


11.08.07
Dommer bruger 42 Beatles-sange i dom


13.06.07
Ny Cd fra McCartney: Memory Almost Full


16.06.07
Oasis fejrer Sgt. Pepper med en ny version


15.04.07
Kaffebarkæde udgiver McCartneys næste album


12.04.07
Lennon-sange genindspilles for Darfur


13.03.07
Bruun Rasmussen måtte stoppe salg af Beatles-forfalskning


03.03.07
Ringo og Paul vil færdiggøre gammel Lennon-sang


24.02.07
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

The Beatles sælger Apple-navnet
5. februar 2007


The Beatles' selskab Apple Corps. og computerfirmaet Apple Inc. meddelte i dag at de har indgået en aftale om varemærket Apple, som de to selskaber flere gange er tonset sammen om.

The Beatles har bestridt Apple Inc.'s ret til at bruge The Beatles' Apple-navn i forbindelse med musik, men nu skulle disse sammenstød være stoppet endeligt da Apple Inc. nu overtager Apple-navnet, dog under den betingelse at The Beatles beholder retten til de nuværende navne i deres Apple-selskaber.
På overfladen vil intet altså ændre sig, men stemningen vil formentlig blive mere fredfyldt mellem de to firmaer.
Ingen af selskaberne vil ud med de øvrige betingelser ved aftalen som f.eks. pris, men Apple Inc.'s adm. direktør Steve Jobs på vegne af firmaet at de "elsker The Beatles" og at det var "smertefuldt" at være i strid med The Beatles, men at aftalen nu "skulle fjerne muligheden for yderligere uoverensstemmelser i fremtiden."

Sidste år afviste den britiske højesteret The Beatles' seneste klage over Apple Inc.'s musikvirksomhed, iTunes, der over de seneste år har haft stor succes med salg af musik via download.

Ifølge flere rygter skulle iTunes i går have annonceret en aftale om salg af The Beatles-sange ved Super Bowl-finalen hvilket de dog ikke gjorde. The Beatles fortsætter således som et af de eneste store musiknavne uden for de legale download-sites. Men måske er vejen med dagens aftale nu banet...


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314