Beatlesinfo.dk
Udgivelser                        Beatlerne                        Historien                        NyhederBeatles-nyhederne:


Senere nyheder >>


The Beatles sælger Apple-navnet


05.02.07
The Beatles på vej til iTunes?


18.01.07
McCartney i kamp for ophavsretten


07.12.06
Ny Beatles-Cd på vej


16.11.06
Beatles-sangene på vej tilbage til Lennon/McCartney


02.10.06
McCartney udgiver ny klassisk musik


02.08.06
Historisk 'Beatles-genforening'


11.07.06
Paul McCartney skal skilles


09.08.06
The Beatles taber retssag


08.05.06
Michael Jackson sælger ud af Beatles-sangene


16.04.06
<< Tidligere nyheder...

     De korte nyheder

Beatles på vej til at gå online
13. april 2006


Ifølge Neil Aspinall, direktør for Apple Corp., vil alle The Beatles' sange snarest blive tilgængelige på de tjenester, der sælger musik til download over nettet. Indtil videre er gruppen et af de største bands der har afvist at lade deres musik downloade på tjenester som iTunes.

I forbindelse med Apple Corps' retssag mod Apple Computer afslørede Aspinall i en udtalelse til den britiske højesteret at en ny digital genindspilning af al The Beatles' musik er undervejs, og at vejen derefter skulle være banet for at udbyde The Beatles' mange sange online. Men som Aspinall sagde det, ville det være synd at udbyde de nuværende udgaver af sangene, når forbedrede skulle være lige om hjørnet.

En talskvinde for Apple Corp. bekræftede Aspinalls udtalelser: "Der er endnu ingen præcis dato for dette. Apple arbejder på mange projekter for tiden."

Det fremgik ikke om de nye digitale udgaver af sangene også skal udgives på Cd i nogen form. Der har desuden været spekuleret i hvorvidt Apple Computers iTunes vil blive forment tilladelse til at sælge The Beatles' sange, så længe forholdet mellem de to æble-selskaber er så anstrengt.
Følg med i udviklingen her på Beatlesinfo.dk.


DIN MENING?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_row() in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php:314 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/beatlesinfo.dk/public_html/nyheder/index.php on line 314